Egyszer használatos fényképezőgépek

 Egyszer használatos fényképezőgépek

 

Fantasztikus fényképezőgépek, bárhová magával viheti őketA KODAK Single-Use (egyszer használatos) fényképezőgép választéka olcsó megoldást nyújt kiváló képek készítésére, még olyan helyeken is, ahová hagyományos fényképezőgépünket nem szívesen vinnénk el. A formás, kompakt és masszív szerkezetű fényképezőgépeket bárhová magunkkal vihetjük. Függetlenül attól, hogy ön egy parti-imádó egyén vagy jobban szereti a sétákat egy adott országban, a Kodak egyszer használatos fényképezőgép választéka illeszkedik az ön életstílusához. A gépek kezelése egyszerű és azonnal működésre készen állnak.

KODAK Ultra Sport egyszer használatos fényképezőgép
s
s s s
KODAK Ultra Sport   Ideális kültéri tevékenységekhez, pl. síeléshez, hegymászáshoz, és vízisportokhoz
Az új fényképezőgép erős, masszív gumiburkolatban van elhelyezve, amely vízálló és megakadályozza a homok bejutását is.
  • Vízálló 10 méter vízmélységig.
  • Kiváló minőségű lencserendszer élesebb és tisztább képekhez.
  • Masszív, erős, homoknak ellenálló, fényvédőnek (napolaj) ellenálló és ütésálló burkolat, tartósabb, mint más vízálló egyszer használatos készülék.
  • Új külső! Modern és elegáns, gumibevonatú markolattal és divatos színekben.
KODAK Ultra Compact Flash 27 egyszer használatos fényképezőgép
s
s s s
KODAK Ultra Compact Flash 27   A háromszínű fényképezőgépek nagyszerű új választéka egyetlen kompakt fényképezőgépben egyesíti a nagy teljesítményt és a nagyfokú eleganciát
Ez a fényképezőgép a tökéletes megoldás, hogy stílusosan elkísérje önt, amikor szórakozásra szánja idejét vagy kültéri helyszínekre igyekszik, hogy felvételeken rögzítsen bármilyen eseményeket, bárhol is legyenek azok.
  • Rendelkezésre áll piros, narancssárga és kék színvariációban, a törzsrész ezüst színű.
hr
KODAK Ultra Compact Flash 27