Fotókidolgozás megrendelése

Tisztelt leendő megrendelő!

Mostantól lehetősége van arra is, hogy otthonról, kényelmesen, pendrive, kártya vagy CD-hordozgatás nélkül elküldje számunkra nyomtatandó (nagyítandó) képeit. A végeredmény ugyanaz, mintha bejött volna hozzánk személyesen, odaadta volna a képfájljait, és egypár nap után visszajött volna az elkészült képekért -- de megspórolt egy utat.

Internetes megrendelések esetén egy- (expressz) és 3 (normál) napos vállalási idővel dolgozunk. Ha ennél sürgősebb a képek kinyomtatása, helyben változatlanul szeretettel várjuk az ultra-expressz (1 órás) elkészítési idővel.

Korlátlan számú képet tölthet fel rendszerünkön keresztül, az egyetlen korlát az, hogy képenként max. 10 MB-os képfájlt tudunk befogadni. Csak JPEG formátumú fájlokat tudunk fogadni (a legtöbb kamera ilyet készít), az egyes fényképezőgépek saját nyers- (RAW-) formátumát kérjük, hogy előbb a fényképezőgépéhez kapott szoftverrel alakítsa át JPEG-gé.

A feltöltési folyamat végén, amennyiben nem poszterméretű nagyítást választott (amit mindig egyedi áron tudunk csak vállalni, a kívánt méret függvényében), rendszerünk egy tájékoztató jellegű árat is ad a kért kidolgozási határidő, a kért példányszám, a nagyítás mérete és a feltöltött képek mennyisége alapján. Mivel mennyiségi kedvezményeket is adunk bizonyos képmennyiség felett, ilyen esetben utólagos árat is közölhetünk önnel. Poszterméretű nagyítás esetén szintén a megrendelés után, de még a nyomtatás megkezdése előtt közöljük önnel az árat.

Lemondási feltételek: a képek feltöltésével ön megrendeli a szolgáltatást. Amennyiben mégis szeretne elállni a szolgáltatás igénybevételétől, úgy azt a megrendelést követő egy órán belül az Elérhetőségeink menüpontban található valamelyik telefonszámunkat hívva teheti meg. A megrendeléstől számított 1 órán túli lemondást sajnos nem tudjuk már figyelembe venni, mivel szabad kapacitás esetén a képek kinyomtatása már akkor elkezdődhet.

Standard (3 napos) nagyítási árak:

  • 10x15cm: 90 Ft/kép
  • 13x18cm: 129 Ft/kép
  • 15x20cm: 340 Ft/kép
  • 20x30cm: 790 Ft/kép


Expressz (1 napos) nagyítási árak:

  • 10x15cm: 109 Ft/kép
  • 13x18cm: 140 Ft/kép
  • 15x20cm: 360 Ft/kép
  • 20x30cm: 890 Ft/kép

Minimum rendelés: 10 db kép
 

Poszternagyítás
Poszternagyítás mindig egyedi áron történik. Amennyiben poszter méretű nagyítást kér, ne felejtse el megadni, hogy milyen méretben kéri!